Wie zijn wij

Wie zijn wij

Bij Id4U kun je terecht voor alles wat met vormgeven en drukwerk te maken heeft.
We zijn een enthousiast trio, wat als geen ander jouw wensen kan vertalen op papier.

Werkzaam vanuit ons kantoor in hartje Tholen, maar natuurlijk met de communicatiemiddelen van deze tijd overal bereikbaar.

Waar we goed in zijn? Het is telkens weer een nieuwe uitdaging om met tekst en beeld een mooi, samenhangend geheel te maken dat z'n doel niet mist. Met een vleugje Zeeuwse nuchterheid, oftewel...doelgericht en geen poespas.

Jantine Pollie - van de Velde

Jantine Pollie-van de Velde
Sinds 2007 manusje-van-alles binnen Id4U. De verkoop en o.a. de administratie is mijn pakkie aan. En natuurlijk vul ik Maaike en Lisanne aan met betrekking tot het grafisch ontwerp. Wat mij boeit aan dit leuke vak? Het contact met de klanten en vooral mensen blij maken met een mooie trouwkaart, het meest schattige geboortekaartje of gelikt drukwerk!

Maaike den Boer-Geluk, grafisch vormgever
In juni 2017 ben ik aan de slag gegaan bij Id4U. De leuke stageperiode in 2012 is me altijd bijgebleven en nu ik hier met mijn creativiteit klanten blij kan maken, komt er een droom voor mij uit. Een dik magazine of kleine advertentie? Ik werk er met veel plezier aan en ga voor een uniek eindresultaat!

Lisanne van Veenendaal

Lisanne van Veenendaal, grafisch vormgever
Sinds januari 2021 mag ik deel uitmaken van team Id4U. En dat voelt goed! Hiervoor runde ik enkele jaren mijn eigen grafisch bedrijf en heb ik dus de nodige ervaring opgedaan. Mijn creativiteit combineer ik graag met mijn passie voor ondernemen. Deze combinatie zorgt voor genoeg uitdaging in mijn werk. Dit alles doe ik graag met een gezonde, nuchtere Zeeuwse dosis enthousiasme! 

Staat uw logo hier binnenkort ook tussen?