Wie zijn wij

Wie zijn wij

Bij Id4U kun je terecht voor alles wat met vormgeven en drukwerk te maken heeft.
We zijn een enthousiast trio, wat als geen ander jouw wensen kan vertalen op papier.

Werkzaam vanuit ons kantoor in hartje Tholen, maar natuurlijk met de communicatiemiddelen van deze tijd overal bereikbaar.

Waar we goed in zijn? Het is telkens weer een nieuwe uitdaging om met tekst en beeld een mooi, samenhangend geheel te maken dat z'n doel niet mist. Met een vleugje Zeeuwse nuchterheid, oftewel...doelgericht en geen poespas.

Jantine Pollie - van de Velde

Jantine Pollie-van de Velde
Sinds 2007 manusje-van-alles binnen Id4U. De verkoop en o.a. de administratie is mijn pakkie aan. En natuurlijk vul ik Adriëlle en Maaike aan met betrekking tot het grafisch ontwerp. Wat mij boeit aan dit leuke vak? Het contact met de klanten en vooral mensen blij maken met een mooie trouwkaart, het meest schattige geboortekaartje of gelikt drukwerk!

Adriëlle Dingemans-Withagen, grafisch vormgever
In 2009 ben ik als stagiair binnen gekomen bij Id4U en nooit meer weg gegaan. Al van jongs af aan heb ik de ambitie gehad om zelfstandig ondernemer te worden en ik heb het nu ontzettend naar mijn zin! Mijn kwaliteit ligt in het duidelijk maken van een helder en pakkend ontwerp. Wat ik het allerleukste vind aan mijn werk? Dat we met een klein team zijn, waardoor we direct en persoonlijk contact hebben met onze klant. 

Adriëlle Dingemans-Withagen

Maaike den Boer-Geluk, grafisch vormgever
In juni 2017 ben ik aan de slag gegaan bij Id4U. De leuke stageperiode in 2012 is me altijd bijgebleven en nu ik hier met mijn creativiteit klanten blij kan maken, komt er een droom voor mij uit. Een dik magazine of kleine advertentie? Ik werk er met veel plezier aan en ga voor een uniek eindresultaat!

Staat uw logo hier binnenkort ook tussen?